25 August, 2009


Hayirli Ramazanlar olsun....



8 senedir oruc tutmuyorum ben....dindar bir insan da degilim,hic olmadim...insanlarin insan gibi davranmasi idi benim icin onemli olan...saygi ve sevgi cercevesi olabildigince genis....bol paylasim icinde...kimsenin kimseye haksizlik etmemesi,digerinden farkli diye kinamamasi benim icin hep cok onemli olmustu insanlari tartarken...belki de o yuzden hic anlayamadim insanlarin,bilmem kac kez hacca gitmesini, ille de vakko'dan esarp istegini.

diliyorum ki bu mubarek ayda paylasim bol olsun...guzel sofralarda,muhabbet eksik olmasin...insanlar biraz daha gozlerini acsin ve gorsun cevresinde olan biteni,bunun icin birseyler yapsin...

bu fotograflar da covent garden'da tamamen vegeteryan olan bir hint restoranindan..oldukca uygun oglen ve aksam yemegi monuleri var...restorant'in ici de tertemiz.time-out'un dedigine gore de en iyi vejeteryan hint restoranlarindan birisi..bakmak isterseniz,www.gosagar.com...biz kayboldugumuzda bulmustuk burayi:)

sevgi ile kalin...


7 comments:

  1. sibel hayirli ramazanlar canim.restoran guzele benziyor cok ilginc butun hint restoranlarinda evlerinde ayni tarz ayni metal kaplar kasiklar var. kayinvalidemlerde de var :) bana hep nedense ilginc geldi bizde hani nerye gitsen degisik model tabak canak tencere hernyse. hintlilerde hep ayni dugunlerde bile ayni sekilde cok ilginc

    ReplyDelete
  2. bak sen diyene kadar fark etmemistim,hintli kadin bir ahci vardi gecenlerde tv'de onun da baharatlari ayni kaplardaydi...cok seviyorum ben hint yemeklerini inan ki,italyandan sonra en favori cuisene'im:) bir de hatunlarin kiyafetleri,cok cekici bence...sen nasilsin,pisiriyormusun hint yemekleri...xx

    ReplyDelete
  3. dileklerine katiliyorum canim, sana da hayirli ramazanlar, yalniz bu sene (gerci bu sene de cok gec aciliyor) bir gün oruc tutmani öneririm, sonra da nasil geldigini yazarsin, neler düsündügünü, 8 sene sonra sana farkli neler hissettirdigini :) cünkü o iftar sofralari, o heyecan, o Allah kabul etsin'ler, o huzur... ben bunlari cok seviyorum, ve ramazanlarda buyüzden cok iyi hissediyorum, istersen bir gün dene ;)

    ReplyDelete
  4. ben hammersmith'te olana gitmis ama cok basarili bulmamistim.Benim bugunlerde ya soho str govindas ya da masala zone'a gidesim var,bak iyi hatirlattin:)

    ReplyDelete
  5. evet evet dikkat et her evde ayni mutfak arac gerecleri. ben hint yemekleri yapmiyorum ve sevmiyorum.cok bulamac gibi yemekleri.hani bi nebze belki disarda yerim ama evde yapilanlar hic yani kayin validemler ya da akrabalarda sevmiyorum. yedigim bi kac bise oluyo iste.kiyafet konusundada cogu cok rukus benim bi kac tane var hint kiyafetim goren herkes cok begeniyor.turkiye bi kina gecesinde giymistim. guzel kiyafetleri var dedgin gibi sik ama bazende cok abartili bilmiyorum ben iclerinde oldugum icin mi boyle geliyor ama dugunlerde cidden cogu cok rukus. seni bi hint dugunune gotureyim sibelcim?aa aklima geldi san bi dergi gonderim istersen guzel kiyafetler var icinde bakarsin.

    ReplyDelete
  6. evet evet dikkat et her evde ayni mutfak arac gerecleri. ben hint yemekleri yapmiyorum ve sevmiyorum.cok bulamac gibi yemekleri.hani bi nebze belki disarda yerim ama evde yapilanlar hic yani kayin validemler ya da akrabalarda sevmiyorum. yedigim bi kac bise oluyo iste.kiyafet konusundada cogu cok rukus benim bi kac tane var hint kiyafetim goren herkes cok begeniyor.turkiye bi kina gecesinde giymistim. guzel kiyafetleri var dedgin gibi sik ama bazende cok abartili bilmiyorum ben iclerinde oldugum icin mi boyle geliyor ama dugunlerde cidden cogu cok rukus. seni bi hint dugunune gotureyim sibelcim?aa aklima geldi san bi dergi gonderim istersen guzel kiyafetler var icinde bakarsin.

    ReplyDelete
  7. Rahsan'cim ben yanliz oldugum icin oruc tutmuyorum artik zaten..hani o huzuru paylasacagim kimse yok ya da o keyifli sofralari paylasacagim...gerci annemle de konusuyorum,sadece kendi tutuyor,kardesim iste oluyor,babam kalpten dolayi tutmuyor,hani cok eskisi gibi degil bizim evde de ramazan havasi...ben annemlerle olsaydim kesin tutardim,zirlaya zirlaya,cok susadim diye diye...hos benim hayatim gunah,ac kalsam ne yazar:)

    Nes'cim dedigin restoranlari da denemek isterim var mi webleri,bulalim,gidelim...

    cok tatlisin gulsum'cum,yollama gelirken getirirsin:) ben kumaslari seviyorum rengarenk,civil civil,izledigim tum filmlerde de hatunlari hep guzel giyinmis goruyorum ondan belki,dogaldir herhalde artiz onlar:)..hele o takilar,altin olmasina ragmen beni bastan cikartiyor,cok takiyorlar yaw,ondan herhalde,bende bayilirim singir singir arada takmaya...bir ara burnumu bile deldirmek istedim ama korktum...hele o kinalar..evet evet ben geleyim dugune senle:)

    ReplyDelete