27 November, 2013

Engel olamadim kendime yine ❤️

Boş günüm de olsa sabahın kör vakti kalkanlardanım.Bugünün erken saatlerini eve ayırdım,incik cincik işlere. Hava nasıl gri,ahmak ıslatan yağmur bir taraftan,gitmesem mi dedim yürüyüşe.Sonbaharın son günleri,keyfini sürmeli diye kandırdım kendimi,hem dedim kahve içeriz belki bir yerlerde.Üstüm başım hazır sabahtan beri zaten,giydim yağmurluğumu,taktım sırt çantamı,attım kendimi Greenwich'e.


Ne kadar sevdiğimi bilirsiniz yıllardır.Hem artık hep aynı tarz sonbahar fotografı görmekten baygınlık da gelmiş olabilir Cileksuyu'nda ama inanın engel olamıyorum aynı tarz da olsa bunları görsellemeye ben.


Sanki her seferinde başka bu yapraklar,ağaçlar.Arada karşıma çıkanlara,köpeklere güldüğüm,arada gözlerimden yaş gelmesi,yürüyüp,görebildiğime daha çok bu zamanlarda şükrettiğim,değişmez bir gerçektir.Duygularını çok derin yaşayan benim,ağlamak ya da gülmek için yanımda insana ihtiyacı yoktur:)



Yanlız yürüyüşleri her zaman daha faydalı ve hızlı buluyorum.Yürümek de bir nevi meditasyondur,o yüzden hep diyeceğim #yuruyelımguzelleselım




Arafta olan insanın en sevdiği mevsimler de araftadır dedım IG'de kendime geçen gün.Ki bunun kraliçesi de sonbahardır,yaprakların içimi açıp,kalbimi güldürdügü çok doğrudur.

Olur da Londra'ya gelmek isterseniz bir gün,sonbaharı seçin derim ve dilerim Greenwich'i benim kadar sevin❤️





Kendime kahve ısmarlamadım,cebimdeki son £3 ile yaşayacağım küçük mutluluğu iş gününe erteledim.Bugün zaten yeşillik ve kitap dolu geçti,yeter de artar bile saftirik gönlüme❤️

Güzel geçsin haftanın geri kalanı...

No comments:

Post a Comment