01 May, 2014

#hadibakalim2014te41kitap-12



Serap'ımdan güzel bir hediye idi bu kitap.İnsanların sevip de hediye ettiği kitapların anlamı sanki daha mı büyük gönlümde.


Adından da anlaşılabileceği üzere içinde kadınlar arasındaki aşk,tutku,acı,gizlilik,hassasiyet,zayıflık,seks içeren Murathan  Mungan'ın seçtiği,başka yazarların hikayeleri var.

Tavsiye ederim,özellikle çevrenizde tanıdığınız lezbiyen,gay varsa.Belki onlardan birşey bulup,onları bir şekilde anlayabilirsiniz.Tabii bu tamamen anlamak istemenize bağlı;) Gel de anneme anlat,bak lezbiyen arkadaşlarım ne kadar mutlu de.

Bana göre gerçek aşkı içeren herşey güzeldir.Kimse kimseyi anlamak,ilişkilerine ad koyup katogorize etmek zorunda değil,zaten şu lezbiyen kelimesini hiç sevmiyorum.

-anlatılan her şey gerçeğin bir eksiğidir; ya da beş altı fazlası.Sahiden olanı on ikiden vurmak imkansız bir şey.

-hiç birbirimize benzemiyorduk.O düz sarı şaçlı idi;ben kıvırcık siyah.O uzun boyluydu,ben cüceden hallice.O havai serseri ,lakaiyt;ben sorumlu,sıkıcı,bezgin.O benekli,ben çizgili.Yine de ikimiz bir noktalı virgül gibi bütünleşmiştik işte.

-hayat başa gelen bir kaza gibi mi yaşanmak zorundaydı?

-hayatın genişliğine kıyasla küçük bir hayal kırıklığı.İçinde ise,uğradığı küçük hayal kırıklığıyla orantısız oylumda bir boşluk yırtılıyordu.

-bakamadığımız şeyler varmış önceden;gözlerimizi kaçırarak bulduğumuz huzur eksik olsun,eksik olsun.anlayamadığımız şeyler varmış önceden.bir uğultunun içinde de debelenip duran,kaybolan anlamlar varmış.

-kötülük dileme,sözün gücü var.
-hem ne zamandan beri kimliklerle konuşur olduk.Aşk vardır dünyada ve aşık olan,hepsi bu❤️

-dünyayı genişletenlerdendir Rüya.

-aşkı cinsellikle tarif etmeyi,sınırlamayı çok ilkel,daha doğrusu insan ruhuna ve doğasına aykırı bulduğumu da....

-istiyorum ki geceleri birbirimize arkamızı döndüğümüzde,yastığımızı kimleri düşünerek ıslattıysak,birbirimizin bedenlerinde kimlerle seviştiysek onlara gidelim.Daha çok yaz var önümüzde.

İşte böyle cümleler içeren,çabucak biten bir kitapçı.

Dilerim hayatınızı genişleten,noktalı virgül oluşturduğunuz,yanındayken başkasını hayal etmediğiniz aşklarınız olsun,hangi cinsiyet olursa olsun,buna kalbiniz ve kukunuz karar verebilir ancak,akıl mantık girer devreye,savaş açar tabii ki ama siz kalbinizi dinleyin ne de olsa güzel ilişki,defalarca aynı insana uzun yıllar boyunca aşık olabilmek demek.

1 Mayıs kutlu olsun,süper geçsin Mayıs'ımız❤️❤️❤️



No comments:

Post a Comment