08 August, 2014

Teşekkür Cuma'sı❤️fank U friday❤️

Hoş geldin Cuma.Çok şükür yine sağlıkla karşıladık seni.Elvis'i yolladık hafta başında,çok üzüldük.Çok şükür ki 3 tane daha kıllı bebemiz var,ev ne kadar boşalmış da olsa,iyiki onlar var❤️


Güzel şeylerin olacağını hatırlatan böyle yazılı tişörtler için müteşekkirim.Çok coollar;)


Ablacımın aldığı bu şahane kitap için müteşekkirim.


Cuma günü işe dönünce fank U friday yazısı ile karşılaştığım için müteşekkirim.Bu seri MR.GPM'den esinlenerek başladı biliyorsunuzdur belki.Ben her hafta yazdım o günden beri,kendisinin 2.yazısı.


Akşam piknikleri için.Halbuki sinemaya gidecektik ki biz.Ama oto-park için paramız yetmedi:( 


İçimdeki çocuk için,hep balerin olmak istemiş olan çocuk.Arada böyle ağaçlara,çocuklara bir kaç dönüyorum işte,kendimi avutmak için;)


Bu filmleri izlediğim için.Kaza ile Monsoon wedding'i 2.kez.Jack Frost yeni kahramanım benim.Kitap Hırsızı var bir de,izleyin muhakkak,ben çok sevdim.Kitabını okumalımıyım? Henüz karar veremedim.


Doğa'nın bize sundukları için...çok müteşekkirim,çokkkk seviyorum ❤️❤️❤️


Mini smoothie makinem için...


Senelerdir bu memleketteyim,sanırım 2. karpuz alışım,çünkü hep önyargılıyım,ne de olsa bir Adana karpuzu değil.Bu İtalyan karpuzu,minicik,beni hayal kırıklığına uğratmadığı için,müteşekkirim.


Ne zamandır kafamdaki yapılacak listesinde vardı,mutfağı boşaltıp,azaltıp,temizlemek.Ohhh mis,verdim,rahatladım.Listemden birşey azaldı,müteşekkirim.Masanın üstündekiler yardım kuruluşuna,3 kutu.Bir dolu da takı verdim.Gözüm doymuş,ruhum istemiyor fazlalık.Hafifim,müteşekkirim...


Bazı çocukları ayrı seviyorum,o yüzden varlıkları için müteşekkirim.


Dün geceki ay,pis bahçem,canım dostlarım.Sinekler beni akşam yemeği olarak tüketirken edilen muhabbetler,şahane vakit,Ay şahit...Müteşekkirim.


Benim canım arkadaşım,kardeşim.Haftaya beraber başladık ya,müteşekkirim.Sen,şirin evin,inciğiin cinciğin hep iyi geliyorsunuz bana.


Benim değerli ailem.Canım ailem.Ne büyük zenginliksiniz siz.Kardeşimin düğün hazırlıklarını paylaşmak için başlattığı gurup konuşması,arada videolu,arada fotoğraflı.Teknoloji için müteşekkirim,çünkü ilk geldiğim sene ne paralar harcardım kontürlere.Şimdi herşey daha ucuz ve kolay.

Geri dönüp bakınca herşeye rağmen geçmiş yine mis hafta.Çok şükür,bundan iyisi nedir ki? 

Hayat,sevince,paylaşınca güzel.Okuyup da,iyi hissettiyseniz ne mutlu bana❤️ 

Keyifli haftasonu olsun❤️

No comments:

Post a Comment