05 January, 2015

2015'de Sibel Yine kendine meydan okuyor!!!


2015'e iyice yerleşmeden,bu seneki meydan okumamı anlatmam gerek,geçen senenin ortasında vermiştim kararımı,o kadar heyecanlı ve sabırsızım bilirsiniz ;)

1)IG ve Ben
2) Fotoğraf makinem ve Ben
3)Mutfağım ve Ben
4)Kitaplarım ve Ben

1'den kaldım,uzatmaları oynuyorum,bi anlatayım,belki siz bana akıl verirsiniz.

Siz IG'ye ne kadar düşkün olduğumu bilirsiniz,orası benim küçük mutluluklar galerim.İlk açtığımda açıktı hesabım,sonra özele çevirdim,çünkü fotoğrafım çalındı.Özele geçince,insanların profillerine bakarak,kendi çapımda aldığım enerji ile kabul ettim insanları beni görebilmeleri için.Ben ne kadar sempatik olsamda,çekinirim insanlardan.Velhasıl,yılbaşında korkumu yenmek için açtım,olur olmadık bir kaç insan geldi ne yaptıklarını anlamadım açıkcası,yabancı,tıklamadım bile belki virüs gönderirler diye.Takipçim artmadı,beğenim çoğalmadı,başım göğe ermedi,beni takip etsin diye dua ettiğim insan,beni takibe almadı ki,kendisini pek sevdiğimi bilir:( Belki onun da kendince kuralları var.

Neyse ben ertesi gün yine özele geçtim,huylandım ya...(dengesizliğimden bahsetmiştim)


Sonra çok sevdiğim adamın bu paylaşımı ile karşılaştım,utandım! Sen kimsin dedim! Sanki orda çok mu özel şey paylaşıyorsun,görse ne olur insanlar! İki kahve,iki kitap,bi gezi...Sen zaten bunun için blog yazmıyormusun ki? Kimi fotoğrafı blogda zaten göstermiyormusun?

Velhasıl şu an profilim açık....Hala insanların özel hesapta onca insanı buyur etmelerini anlayamıyorum,1090ken milyon takipçi olmuş,ama profile girmek için izin gerek,bu belki reklamı,olur olmadık girenleri engellemek için,bilemiyorum.Bilen bana da öğretsin lüffen.

Şimdilik böyle hissediyorum,yarın belki kapatmış olabilirim.Ama üstteki Paylaşım,içimi bir hoş etti.

2)ıphone geldi,makine yepyeni çantası ile kalktı dolap üstüne.Bu sene,yeniden birleşip,keşfedeceğiz birbirimizi,aşk tazeleyeceğiz:)

3)Ilhamım azalmış olabilir.Neden? çünkü ben 10 yılda çok tarif denedim,sizler için ne ekmekler,pizzalar,paylar,kekler,köriler,Ballı Levrekler yaptım ben.Kimi günlük yemek oldu,çoğu zaman limitini bilen ben,yapabildiğim yemeklerden daraldım.Ne o,hep aynı hep aynı! Bu sene  bakalım mutfağımdan neler çıkıcak?Hedef 54,her haftaya bir yeni tarif.Bütçeme ve zamanıma uygun:)

4)Kalın kitap yılı.Hedef sayı yok! Ne zamandır bekleyenler,okunmuş olucak.65 kitaptan bakalım kaç kalıcak?

HAZIRIM sana 2015!!!! Getir getireceklerini,güzelliklerle sar bizi.

Bu arada IG kullanıcı adım: @cilek_suyu
(Bunu yazmak da bir hoşmuş,kendimi önemli hissettim birden;))

Harika bir hafta olsun❤️❤️❤️

2 comments:

  1. 2015 de. Hersey gonlince olsun. Canim birak sen o kisiligi ya insanlar hep IMAj Dan ibaret. Popularite tanimislik yalakasi.yarisi bunlarla dolu.cevreci, Hayvan sever, fakir in yaninda , yardim sever gorunuyor sadce imaj olan Cok.
    Gulsum

    ReplyDelete
  2. Gulsum'cum,xxxx tesekkur ederim,hepimizin inşanlah ❤️

    ReplyDelete