27 March, 2015

Fank u friday❤️ teşekkür Cuma'sı

Sağlıkla,dostlukla dolu sıcacık geçen haftaya,


Kuzen canın aldığı bu pek renkli cekete(iş yerinde herkes bir hayran:))


Hiç beklemediğim anda kafamı çevirdiğimde karşıma çıkan bu çiçeklere( çok şükür eve çiçek almayı düşünen sırf ben değilim)






Angel'daki Hummingbird Bakery'e....Ahhhh,helal olsun aldığım o kaloriler :) O red velvet browniyi her gün yiyebilirim.Keşke daha çok oturma yeri olsa,aynı zincirler yerine,orda daha çok insan keyif çatabilse:)


Gatsby,The Great Gatsby...Kahramanım❤️❤️❤️ Balesine son anda yer bulabilmeme ve benimle günümü değiştiren iş arkadaşıma:)...


Metro istasyonunda karşıma çıkan pozitif yazılara(domatesin meyve olduğunu bilmek bilgi,onu meyve salatasına koymamak bilgeliktir) :)




Londra merkezde açılan Babaji,Istanbul Pide Salonu'na.Sıcak,çabuk,tertemiz bir servis,enfes pideler,ilk mini ahtapot tecrübeme,ablamla geçen keyifli saatlere gerçekten müteşekkirim. (Herşey harika idi,Candan Erçetin'in Bahar'ı ile sipariş verdim,Ajda'dan haykıracak nefesim ile kahvemi içtim.Türk kahvem biraz daha pişebilirdi,tarator sosum biraz katı olabilirdi.Fiyatlar bence gayet makul idi,yine çok severek gideceğim)


Canım arkadaşım ile geçen keyifli akşam yemeğine,akşam kahvesine.Gittiği her yerde bizi düşünme zarifliğine,müteşekkirim ❤️❤️❤️

Not:Sabah 6:33 treninde bitiriyorum bu yazıyı,evden çıkmadan,ilk kahvemi içerken başladım yazmaya.Bu yazılara geri dönüp bakarken,gerçekten kendimi çok ŞANŞLI hissediyorum ben.Ne kadar şükretsem azdır etrafımı saran sevgiye,sağlığa,istediğim şeyleri sınırlı da olsa yaptıran işime.Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir baharrrr diye şarkı söyleyesim var şu an.

Herşey bakış açısında saklı aslında.Siz en çok neye şükrettiniz bu hafta?

Herşey gönlünüzce olsun,sevgiyle kalın
❤️❤️❤️

7 comments:

  1. Ben en çok aileme sahip olduğum şükrediyorum :) Bu arada ne iş yapıyosun?

    ReplyDelete
  2. an itibariyle sadece hurma ve yoğurt tüketiyorum.. ve çok fenayım şu an... velvet brownie falan...

    ReplyDelete
  3. Ben bu hafta en çok nefes alabildigime sukrettim ☺

    ReplyDelete
  4. Zey G,Benim de en cok sukrettiklerimden ailem.KAfede calisiyorum:)
    dEli ANne,hayranim size,Ben de denedim,beceremedim,tekrar deneyecegim :)
    mIna'cim cok sansliyuz,saglimiza bin sukur:)

    ReplyDelete
  5. Angel'dan sürekli geçiyor hep bu Hummingbird Bakery kafeye bir girsem diyordum, yazınızla aşka geldim bir daha yanından geçerken affetmeyeceğim! :)

    ReplyDelete
  6. Cok bilmis,simdiden afiyet olsun,Benim icin de bir red velvet Browni lutfen:)

    ReplyDelete
  7. :) Aslında ben 'Çok Bilmiş' değilim :) eski blog adım bu, yenisini çıkartamadım, olsun sevgiler! ;)

    ReplyDelete