04 March, 2015

Halam sayesinde Valentino'ya yakindan bakmak



Bu bloğu uzundur takip eden halalarıma olan düşkünlüğümü bilir.İşte onlardan biri sayesinde Valentino'nun evlerinde kayboldum dün akşam.


Halam,beni ziyarete gelen kuzenimden rica etmiş kitabı,ara,araştır,en sonunda Hatchard's'a geldi kitap,Gizy de gitti aldı,taşımaktan kolları koptu yavrucuğumun.Ansiklopedi,ebat benim bacağımın yarısı kadar.Dekorasyon,sofra düzeni,koleksiyon,Valentino sevenler için bir cevher bu kitap.

Valentino'nun dünyanın en güzel köşelerinde olan evlerinde ve yüzen evinde kurulan sofralar ve şefleri tarafından pişirilen şahane yemekler sunulmuş bu kitapta,pardon ansiklopedide:)


"İngiltere'nin zihniyetini,eski değerlerini ve geleneklerini seviyorum.Beylerin takım elbiselerini,kasabada giyinme ve yaşama tarzlarını seviyorum.Bugün İngiltere'de hafif bir formallik var ki bu modern dünyanın unuttuğu birşey"

Demiş Valentino'cum.Ne kadar şık olduklarını filmlerden,dizilerden biliyorum ama o hafif formalliği,resmiyeti,hatta soğukluğu çok seviyorum ben.


"Bir kişiyi ağırlamak da,30 kişiyi ağırlamak da aynıdır:Yemek güzel bir tabakta gelmelidir"





"Güzel şeyler önemlidir,hayata mutluluk getirebilir ve ben gençliğimden beri güzelliği takdir etmek için kendimi teşvik etmeye çalışıyorum"






"Güzelliği kovalayabildiği her yerde kovalamış bir adam olarak hatırlanmayı umut ediyorum"



"Zerafet,uyumun,duygunun ve süprizin arasındaki dengedir"



Evlerin nerelerde olduğunu göstermek için çektim bu fotoğrafı.


Valentino'nun gözüne,tabaklarına,evlerine hayran olmamak elde değil tabii ki ama benim için çok ağır,nezih,fazla elegan.Sanki sadece göstermelik.Hoş davet etse evlerden birine,bu sebeplerden geri mi çeviricem? Tabii ki hayır,üzerine bu boyla bedava modellik yaparım ben,Valentino da bir bücürüğü model yaptığı için daha çok sevilir,beğenilir,takdir edilir;)

Güzellikleri kaçırmadığınız bir gün diliyorum,gözler ve en önemlisi kalpler açık olsun hep❤️❤️❤️

No comments:

Post a Comment