12 August, 2015

Soğuk Yeşil Çay



Ne zamandır yapmak istediklerimden birisi idi şu gördüğünüz yeşil çay,hava şartları izin vermemişti,IG'de gördüklerime  içim giderken kalbime yazmıştım,hava açsın yapacağım diye,şöyle en süslüsünden:)


Sıcak olacağını bildiğim günün önceki akşamından demledim poşet limonlu yeşil çayımı,soğuyunca çıkartıp poşeti koydum buzdolabına.Ertesi sabah süsledim elimdeki meyvelerle,likapa,çilek,elma.Mis gibi,serin serin tükettim meyveleriyle birlikte Pazar günü pikniğinde afiyetle.


Arkada gördüğünüz termosa buz koyup öyle götürdüm pikniğe,emektar soğutucu çantamda 3 saat kadar benim için yeterince soğuk kaldı.(Parmak arası terliklerin böyle gözükmesi de kendilerinin çok nadir giyilip,battaniyeyi park evim,çimeni de kapımın önü sanmamdan kaynaklı dostlar)


Kendisini böyle minik bir ağacın gölgesinde tutunca,gayet serin tuttu içindekileri sağolsun.


Şu anda dolapta hazır olsaydı pek memnun olurdum,temizlik sonrası gayet pişmiş hissediyorum kendimi.Gidip bir kahve yapmalı en iyisi.

Iyi geçsin haftanın geri kalanı,FUF'da görüşmek üzere.

4 comments:

  1. ay ben soğutucu çantaya bayıldım, nerden almıştın :) keşke benim olsaaaa :)

    ReplyDelete
  2. Merve'cim burda BHS diye bi Mağazalar zinciri var.ordan almıştım yıllar önce.Yaz gelince her mağazada çok Seçenek oluyor,sanki çok piknik yapabiliyormuşuz gibi:)

    ReplyDelete
  3. Merhabalar,

    Öncelikle Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum ve bu bayramın hepimize sağlık, sıhhat ve mutluluk getirmesini diliyorum.
    Sağlıklı beslenme ve düzenli spor yaparak bazı bitki ve meyve çaylarını içmek kilo vermeyi hızlandırıyor. Yeşil çay bence en etkilisi. Yağ yakımını hızlandırıyor, metabolizma hızını artırıyor ve ödemin vücuttan atılmasını sağlıyor. Zayıflamaya yardımcı olan çaylar hakkındaki yeni yazımı okumanız için sizinle de paylaşmayı isterim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/kilo-vermeye-yardimci-5-cay/

    Güzel okumalar dilerim,
    sağlıkla kalın.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkurler Ebru,cok severek iciyorum.Hemen bakacagim:)

      Delete