20 September, 2016

Ton baliğı patesi



Karsinizda pek pratik bir atistirmalik.Saglikli yasam planini uyguladigimiz Joe Wicks tarifi kendisi.Oyle bir plan ki,herseyden bolca protein agirlikli yiyorsunuz ve bolca egzersiz yapiyorsunuz.Kati egzersiz,sert egzersiz 25 dk'cik.Eger IG'de takip etmek isterseniz the body coach kendisi.Sen sakrak,enerjik bir genc.Sanirim daha once bir iki tarifini daha once paylasmistim.

Bu tarifin orjinalinde somon kullanilmis ki,biz ton baligi kullandik.

Ben pateyi eski patronum sayesinde denedim acikcasi,Onunla yiyene kadar agzima soktugum bir sey degildi.Denedim sevdim...Kendisini pek ozledigim bugunlerde,beni bu tada alistirdigi icin mutesekkirim acikcasi.


Annem ve babam bize asla yogurt yedirmezdi balik yedigimiz zamanlarda.Bu pateyi yaparken icine yogurt konmasi garip gelse de,yerken hic tuhaf gelmedi nedense.

Olculer bize ozel olculer(plan ve olculer kisinin kilosuna gore degisiyor),belki fikir olur diye yine de paylasmak istiyorum acikcasi.

-61 g konserve ton baligi ya da somon
-yarim limonun suyu
-5ml zeytinyagi
-yarim dis rendelenmis sarimsak
-26 g yogurt
-kucuk bir avuc dereotu ustunu suslemek icin....

Ton baligini suzup,butun malzemeleri blendirdan gecirin.BIZZTTTTTT hemencecik atistirmaliginiz hazir.Yanina kraker,salata,gayet mesut oldunuz bile en sagliklisindan...

Sevgiyle kalin:)


2 comments:

  1. benimde sevdiğim bir atıştırmalıktır kendileri...

    ReplyDelete
  2. gec sevdim,tam sevdim soslu badem:)

    ReplyDelete