17 September, 2016

#yuruyelimguzelleselim

Günaydın ÇS'cular.Umarım harika bir bayram geçirdiniz.Hareketli,aşk dolu❤️

Bana yine bayram havası uğramadı.Çalış,stres yap.Çok şükür ki bir hafta daha bitti.

Dün akşam eve vardığımda kendimi hemen yatağa attım,sabah 4:30'da kalkınca akşamı zor ettim.Uyandığımda kendimi Mad Men izlemeye verdim,biraz şarap sıgara derken bu sabah yine sersem gibi kalktım.Ev de ben de akşamdan kalmıştık ve rezil gibi gözüküyorduk.Geçmeyen yorgunluğumdan dolayı huysuzdum.


Bu huysuzluk parka gidene dek sürdü.Geç kaldığım için park gayet enerjik ve hayat dolu idi.Son bir kaç gündür yakan sıcaklardan bıkmışken,bu sabahki hava,serinlik beni canlandırmaya yetti...


Gurup halinde yürüyen kadınlar,futbol antremanında çocuklar,koşan beyaz saçlı adam,özgürce koşan köpekler,güleryüzle konuşan tanıdıklar beni huysuzluğumdan,negatif düşüncelerimden kurtardı.


Eve geldiğimde hemen dağınıklığı toplayıp,çamaşılarımı makineye attım.Çamaşır makinesinin varlığına şükrettim yine.Şu zamanda ne kadar şanslı olduğumuzu unutuyoruz bazen.Nasıl yıkanırdı onca şey misafirlerden sonra?



Haftalık adımlarımı da paylaşmak istedim.Haftasonu biraz eksik adımlı geçti,işe giderken istasyona yürümediğim için.Kimi gün de adımsayarımı evde unuttum.İşten dolayı günde 10bin adımı bulduğumu biliyorum artık.Bu haftasonu 10 bin ve fazlası yapmaya kararlıyım.

Bu kadar yazma sebebim ise,kendimi bıraktığımda,ertesi gün yeniden başlama gücünü bulabileceğimi kendime hatırlatmak için.

Sevdiğiniz şeyleri yaptığınız bir haftasonu dilerim.Ben birikmiş blog yazılarımı yazacağım bu haftasonu.

Hoş kalın❤️

No comments:

Post a Comment