30 January, 2017

2017 #Liste -5 On yil sonra hayatinizda olmasini istediklerinizin listesini yapin


Bir hafta oldu blog yazmayali,ozlemisim cidden...Cok heyecanla yazip da hic yorum almayinca biraz dokunsa da,yine de yazacagim;cunku basta gercekten kendim icin yazdigimi kendime hatirlatiyorum...

Gectigimiz hafta sevdiceklerim ile pek bir yogundu,inanilmaz dolu gecti.Kizlar gitti,ne yalan soyliyeyim sanirim artik bu ayriliklara alistim ki hic aglamadim.Hemen ozledigim rutinime dondum,ise zevkle gittim.Ozlenmisim,kendimi pek iyi hissettim.

Simdi heyecanla Haziran'i bekliyecegim.Onemli gunler bizi bekler.Havada bahar kokusu da var,cabuk gecer gunler...


Gelelim bu haftanin listesine....On yil sonra hayatimda ne olmasini isterim?

Bu soruyu bana 10 yil once sorsaydiniz size hemen dukkanimin olmasini ve pasaportumda her kitaya girip ciktigima dair vize ya da pul olmasini isterim derdim.35 yasina kadar her kitaya adim atmis,gayet guzel gezmis olarak hayal etmistim kendimi..Tabii kendi dukkanimdan aldigim tatillerle...Dukkanimda bir dolu makarna,salata,sandvic cesitleri olacakti,keklerimi kurabiyelerimi kendim yapip,kahvelerimin ustune kalpler koyacaktim...


Simdilerde kurdugum hayalleri gerceklestirmis insanlara bakiyorum,hayranlikla kimi zaman.Kimi zaman da durumu kabul etmis olmanin olgunlugu ile,belki de boylesi daha iyi oldu diye soyleniyorum kendi kendime,Bazen hayallerin gerceklesmemesi bir lutuf olabiliyor kanimca.Su ana bakinca gayet mutlu ve huzurluyum.Hayatimda olan insanlardan cok memnunum.O yuzden su anda hayatimda ne varsa 10 yil sonra da olsun yeter bana diyorum...Ama pasaportum biraz daha renklensin diye hep ayni dilegim.




2027'de (yazmasi bile bir tuhaf hissettirdi bana),50'ye yaklasirken de bir yazi yazarim size hala blog yaziyorsam olur mu?

Iyi haftalar olsun:)

4 comments:

  1. İnşallah hala buralarda oluruz :) Blog aleminde elbette. O yüzden yazmaya devam. Yılmadan. Geçen haftanın senin için ne güzel geçtiğini biliyorum o yüzden blog yazmamanı affettim. Sahiden on sene sonra ben elliye yaklaşmış da ucundan geçmiş olacağım Sibel. Biraz yavaş ilerlesin zaman. Sindire sindire yaşayalım. Çok keyifli günlerimiz olsun olur mu? Hem belki bu on sene içinde yüz yüze de görüşürüz belki. Olmaz mı? :)

    ReplyDelete
  2. Insanlah Ozlem'cim...Ne guzel olur gorussek:)

    ReplyDelete
  3. Merhaba bende listeleri yazmaya çalışıyorum.gerçi ben biraz tembelim galiba ağır ilerliyorum ama olsun sizinkileri okumaktan keyif alıyorum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selam Naz,tesekkurler:) ben de yazmaktan cok buyuk keyif aliyorum,sagolsun Ozlem,guzellik katti bu yil fazladan blogosfere:) Hemen gelip sneinkine de bakayim:)

      Delete